Raspberry pi 3 – JT65

Categori : Ham Radio

Ser ut som JT65/JT9 programmet WSJT-X v1.7 fungerer greit på Raspberry pi 3.

Installasjonen gikk helt uten noen problemer. Selv benytter jeg Yaesu FT450D. Veldig merkelig – i forhold til Windows, hvor jeg holt på flere timer å rote med driver, installerte dette seg selv direkte på et par sekunder.

Her er en forklaring for å installere versjon 1.7 (velger du den som følger med Raspberry distro , får du en eldre utgave, som er veldig simpel) :
WSJT-X-Install-Raspberry-Pi

Oppdatering 14 juni 2017:
Jeg tenkte jeg skulle lage en komplett test av JT65 på Raspberry. Dette blir litt utsatt. Jeg har benyttet pi’n til jt65 på 20 meter uten noen problemer. Når jeg testkjørte på 40 meter og lavere frekvenser gikk pi’n helt bananas – hvorfor veit jeg ikke. Antar HF innslag er det som skjedde kanskje? Venter på en boks til pi’n i metall, før jeg prøver videre ..

Følg med ..