KHADAS VIM

Velkommen til vår side om den lille datamaskinen Khadas Vim 3 -med mer enn nok datakraft for de fleste til hverdagsbruk -når det gjelder vanlig bruk som f.eks. til Internet, mail, YouTube videoer etc. Vi har nå i over 2 år brukt Vim’n som eneste maskin til det meste og bl.a. til Cad for utvikling av XVIM kabinettene, uten noen som helst ytelse problemer.

Vi anser denne maskinen som en særdeles stabil maskin. Maskinene vi benytter er Khadas’s modell VIM3 Pro med 32GB intern emmc-minne (denne fungerer mest som harddisk til operativsystemet) og 4GB ram og en 500GB M2 SSD harddisk til alt annet –med ekte kraft. Vi elsker virkelig disse små datamaskinene.

XVIM KABINETTET

Alle kabinettene er 3D-printet med 2 farger og produsert i Norge. Kabinettene er svært solide og alle leveres med vifte, innebygd 2-ports usb hub, oled-display etc.

Planen var å lage et solid og kult kabinett til Khadas Vim 3-serien. I april avsluttet vi jobben med den første modellen (XVIM modell 1). Med denne fikk vi en fjerdeplass på Khadas’ 1st Community Competition, våren 2022. Litt senere begynte vi å jobbe med en ny modell, som vi kaller, XVIM modell 3.

XVIM logo

Arbeidet med XVIM modell 3 ble utført av Morten Steenberg våren/sommeren 2022. Vi anser nå dette arbeidet som ferdig og vi har nå ferdigstilt totalt 5 forskjellige utgaver av XVIM modell 3.

Straks disse blir ferdig produsert i et vist antall, vil disse bli lagt ut for salg her utover høsten 2022 -følg med, alle blir lagt ut en etter en i løpet av høsten og i god tid før jul 2022.

 

 

KABINETTER TIL KHADAS VIM 3 ELLER KHADAS VIM 4 SOM VI SELGER

TIPS & INFO

Vi har også laget programvare/driveren for OLED-skjermen til dette kabinettet. Programvaren er tilgjengelig for gratis nedlasting med kjørebare filer for Manjaro og Ubuntu til Khadas VIM 3 på denne siden. Det følger også med veiledning hvordan du installerer denne. Det ligger veldig mye frivillig og gratis arbeide i utviklingen av disse kabinettene. Støtt norskproduserte varer og miljøvennlige produkter.

Totalt antall visninger av denne siden : 219.
VIM 3 og VIM 4 er © Copyright Khadas/Shenzhen Wesion Technology Co. Ltd.
XVIM M1 er © Copyright Bernhard Eide & Morten Steenberg. XVIM M3 er © Copyright Morten Steenberg.