Raspberry PI

Raspberry Pi 4 er en enkortsdatamaskin d.v.s. at det er minimalt med tilleggsutstyr du trenger for å ha en komplett datamaskin opp å kjøre -det holder med et minnekort så er du igang. Søker du på Google etter denne, vil du få opp over 180 millioner treff, så det er ingen tvil at denne er en svært så populær datamaskin for enhver.

Vi har utviklet kabinetter til denne nå i 2 år – siden Raspberry Pi 4 kom på markedet, sommeren 2019. Vi mener nå vi har kommet fram til et godt kabinett som vi kaller XPI -som passer direkte til din Raspberry Pi 4. Kabinettet leveres i flere forskjellige farger og mønstre.

Alle kabinettene er 3d-printet med 2 farger og produsert i Norge. Kabinettene er svært solide og alle leveres med vifte.

Lenger ned på siden vil du også finne mange gode tips og triks om Raspberry Pi 4, som du burde ta med deg på veien. Vi anbefaler på det varmeste Manjaro plasma operativsystemet til Raspberry Pi 4. Dette operativsystemet fungerer utmerket på denne maskinen.
Kabinetter til Raspberry Pi 4 som vi selger

Tips og triks til Raspberry Pi 4

Raspberry Pi 4 er en fantastisk liten datamaskin som man kan bruke til utrolige mange forskjellige oppgaver. Alt fra en skrivebordsdatamaskin til dedikerte oppgaver. Raspberry Pi 4 har også en 40-pins kontakt som du kan tilkoble mengder med tilleggsutstyr ferdig kjøpt, eller som du lager selv. Dette gir nærmest uanede muligheter til å utvikle ting selv.

 

Totalt antall besøkende på denne siden : 275.