Min Dagbok for Windows (NOR)

DOWNLOAD NÅ  DOKUMENTASJON  KJØP NÅ  BRUKERSTØTTE

UTMERKET NORSK DAGBOK PROGRAM TIL WINDOWS (STØTTER FRA VISTA TIL WIN 10 !)

Første versjon av programmet Min Dagbok for Windows kom i 2009. Min Dagbok for Windows er fortsatt ett svært populært program til pc. Programmet tilbyr deg på en en svært oversiktlig måte lage og vedlikeholde en komplett dagbok. Programmet tilbyr også utskrift av dagboken.

GOD BRUKEROPPLEVELSE
Programmet baserer seg på et minimalt bruk av vinduer og de fleste ting kan gjøres fra hovedskjermen i programmet. Det legges stor vekt på brukeropplevelsen og at programmet skal være raskt å starte og avslutte. Man kan enkelt velge dag fra hovedsiden og begynne å skrive direkte. Programmet har også en omfattende kalender som viser hvilke dager du har ført opp hendelser.

  • Programmet har også en 14-siders brukerveiledning i pdf for mer tips og informasjon om programmet. Programmet har også egen side på Facebook (siden 2009).
  • Min Dagbok er også på Facebook : http://www.facebook.com/mindagbok/
  • Svært mange fornøyde brukere (Min Dagbok for Windows er downloadet over 20.000 ganger siden 2009!).
  • Programmet har en sværdeles populær minnepinne backup funksjon.

rekmindagbokbilde2

OMFATTENDE SIKKERHETSKOPI FUNKSJON
Minnepinne funksjonen er på en måte en erstatning for den gang vi kopiere dataene ut på diskett – den tid er over, minnepinner har for lengst tatt over “markedet” der. Fordelen med minnepinnene er at dem er mye kjappere og man kan ha plass til fler backup’r på en pinne, slik at vi kan “gå tilbake” i tid hvis en feil har vært en stund. Min Dagbok støtter å “rullere” 3 backuper, så du kan etterhvert ha en historie på 3 forskjellige sikkerhetskopier -kjekt og særdeles kreativt.

 

Titt i brukerveiledningen til programmet, hvis du lurer på noe annet. Programmet er definitivt det programmet som flest har hentet siden 2009. (Over 20.000 download fra høsten 2009 til høsten 2016). Programmet fungerer like bra om du har Windows Vista eller Windows 10.

Du kan hente (downloade) en 30-dagers gratis prøveversjon av programmet her på minibase.no.

Etter 30 dager kan du kjøpe programmet her og få tilsendt lisens-nøkkel på epost med en gang. Både med ordrebekreftelse og i egen epost. Alle oppføringer du har tidligere lagret blir ikke borte.