Min Database for Windows (NOR)

DOWNLOAD NÅ  DOKUMENTASJON  KJØP NÅ  BRUKERSTØTTE

BRUKERVENNLIG DATABASEPROGRAM PÅ NORSK
Endelig et brukervennlig databaseprogram til Windows. Direkte støtte for å lage egne grafiske Main screen in min Databaseside-visninger og egne liste-visninger. Lekkert design og særdeles brukervennlig.

Nydelig visuell presentasjon av data du selv kan lage. Skriv ut lister, hele kort, etiketter etc. På en måte er Min Database en alt-i-ett løsning på database. Du har alt du trenger i Min database. Du kan velge under installeringen om du vil installere norsk- eller engelsk utgave av programmet.

Programmet anbefales til privatpersoner, mindre organisasjoner og foreninger. Programmet klarer å søke gjenonm en database med over 100 tusen kort med omfattende søkekriterier på under 2 sekunder på en vanlig Windows pc. Og burde derfor være et umerket program for de fleste som ønsker registrere opplysninger av en eller annen grunn.

DATABASEPROGRAM FOR ALLE
Min Database er rettet til pc-brukere som ikke ønsker kompliserte formler og menyvalg, men til brukere som krever et enkelt men samtidig kraftig hjelpemiddel i hverdagen til å registrere opplysninger. Noe av det viktigste når du har en database full med opplysninger er å kunne tilpasse alle eller et utvalg av disse opplysingene til deg. Her tilbyr Min Database deg et nærmest komplett virtuelt designermodus hvor du kan bestemme hvordan dataene skal presenteres til skjerm og skriver.

  • Intensjonen med programmet er å kunne tilby brukerne en lett og behagelig måte å bruke, lære og forstå en database.

bilde_mindatabase_101Det finnes mengder av database relaterte programmer på markedet, men de fleste har en støtte som er «giga» langt over hva et vanlig menneske trenger, eller en liten bedrift trenger. I tillegg er også de fleste programmene relaterte på profesjonelle brukere med tung erfaring og programmene har også som regel en langt høyere pris enn det Min Database har.  PDF dokumentasjon inkludert – Det medfølger en omfattende dokumentasjon og hjelp på over 50 A4-sider i PDF format. Denne finnes tilgjengelig både på norsk- og engelsk språk og ligger i selve programmet.

ALT KAN TILRETTELEGGES OG INNSTILLES I MIN DATABASE
Programmet er omfattende, vi har fler sider med tips og triks om programmet Du kan nesten mindatabase_bilde4endre på alt av innstillinger i programmet.En viktig del med Min Database er alt mer eller mindre alt kan stilles inn slik du ønsker det. Hver eneste database du åpner kan ha egne skjermvisninger -både liste og sidevisning. Egne utskriftsoppsett, både til side, liste og etikett utskrift.

I Tillegg kan standardverdier som brukes ofte også lagres. Og om det ikke er nok kan også såkalte “metatags” benyttes både til skjerm og utskrift. Nesten kun fantasien som setter grenser på hvordan du vil det skal se ut. Vi gir oss ikke der – til og med selve windows-vinduet kan du endre farger på. Programmet støtter 2 språk : Norsk eller Engelsk. Min Database har en rekke utmerkelser internasjonalt.