Min Dagbok for iPhone

DOCUMENTATION CUSTOMER SUPPORT

ALT OM APPEN MIN DAGBOK FOR IPHONE
Appen Min Dagbok for iPhone er en videreutviklet og en fremtidsrettet norsk utgave av det populære pc-programmet «Min Dagbok for Windows». Programmet Min Dagbok for Windows så dagens lys i 2009. I 2013 laget jeg en IOS-utgave av programmet tilgjengelig på Apple’s AppStore. Du kan fortsatt ha glede av denne appen på Iphone, ipod Touch og iPad.

rek_001Appen lar deg føre dagbok eller notere tekst sortert på datoer. Appen baserer seg på en enkel og solid brukeropplevelse, hvor du ikke skal ha behov for å gjøre noen innstillinger e.l. for å ta i bruk appen. Straks du starter appen vil hovedskjermen med en oversiktlig kalender-visning dukke opp. Så lenge ikke appen ligger aktivt i minne allerede, vil alltid dagens dato velges automatisk.

 

_mindagbok_iphone_bilde_rekMed Min Dagbok for iPhone kan du enkelt lagre tekst enten det er kun et telefonnummer eller en lengre tekst på mange tusen tegn. Appen har ingen begrensninger på hvor mye du kan lagre, dette er det kun minne som måtte begrense. Alle oppføringer du gjør lagres etter datoer. Du kan enkelt med å bla i måneder se hvor du har skrevet noe.

rek_002Min Dagbok er den første appen jeg har laget til AppStore. Arvtageren til Min Dagbok for iPhone er Better Diary for iPhone. Men mange liker forsatt Min Dagbok for iPhone. Det bestemmer du selv. Begge appene er tilgjennlig på Apple’s AppStore.

Februar 2017 : Appen Min Dagbok for iPhone er en gammel app. Jeg har lagd en nyere app som henter Better Diary for iPhone. Appen Min Dagbok for iPhone er derfor ikke lenger tilgjengling på Apple’s App store – begynn bruk min nyeste app som heter Better Diary som er på Apple’s App store nå!