Månedlige arkiver: april 2016

Daily Notes

klipp1_til_dnPåbegynt det aller første grafiske arbeidet til et helt nytt MAC (OSX) program (app).

Jeg har påbegynt arbeidet med å lage et helt nytt dagbok program til MAC. Omfattende grafisk arbeide og superrask database med iCloud support.

Fikk godkjent navnet Daily Notes hos Apple og AppStore. Programmet lager jeg i C++ og Swift. Sitter å leker meg med PixelMator på Mac’n.

Prøve å få programmet ferdig i år (2016)….

Hilsen
Morten Steenberg

Min Dagbok for Windows

forsidebilde_mindagbokwindowsGrunnet det manglende utvalget av programmer for å skrive en enkel dagbok på pc, valgte jeg å begynne lage et dagbok program selv. I løpet av 2009 ble programmet Min Dagbok for Windows ferdig og har siden det vært og er en per dags dato et svært populært program.

Egentlig trodde jeg Windows verden i 2016 ikke var så aktuell lenger – men programmet er forsatt svært populært og har pr. januar 2016 over 12.000 download på hjemmesiden min. Så Windows lever i beste velgående enda er helt sikkert.

Ett solid norsk dagbok program til Windows. Programmet har vært på markedet siden 2009. Programmet tilbyr deg på en sikker måte og med passord beskyttelse tilgang til journalføringer etter dager. Ubegrenset med tekstlengde. Muligens eneste helnorske dagbok program til pc. Programmet tilbyr deg på en veldig enkel måte (i tillegg å selvfølgelig lagre på harddisken) muligheten til å lagre/ta backup av alle opplysningene du har lagret til en minnepinne.

KJØP LES MER LAST NED DOKUMENTASJON BRUKERSTØTTE

Better Diary for iPhone (ENG)

betterdiary_forsideWelcome to the brand new Better Diary. Now you have the opportunity to create your own Diary on your iPhone, with Smooth graphic look.

Better Diary can store images with your daily note in your diary. Better Diary is fast, and can hold many years of information at your fingertip!

Easy take or import images from your Camera Roll to your diary. Easy create or update your daily note with one finger tap!

Les mer her

READ MORE

DOWNLOAD

Du må forsatt besøke den gamle hjemmesiden min på www.minibase.org hvis du ønsker å downloade noen av mine programmer. Jeg har ikke fått overført disse til denne hjemmesiden enda.

Flytting

Alle mine sider på www.minibase.org flytter jeg over til minibase.no (her). Det er en omfattende jobb. Tar litt av gangen. Beklager at i en periode vil det være litt rot rundt om kring her. Alle filer skal være overført hit innen årsskiftet 2016-2017. F.o.m. januar 2017 legger jeg ned minibase.org og velger å ha alle mine ting og tang her på no-domenet.